LUXOR GRILLROOM PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luxor Grillroom Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 19:50 We requested the sauce for the pizza to be sent ( as they had not included last time as well) .. unfortunately they still did not sent it this time as well..
30 mei 2024 om 8:58 Snel bezorgd, maar patat was niet goed doorgebakken en de spareribs niet ontveld en super taai en droog. Zelfs m’n kat wilde het niet eten. Belachelijk duur voor deze rommel. Besteld ik nooit meer wat! Gr. Christel
29 mei 2024 om 20:16 Was een beetje droog de kip stukjes volgende keer een andere nemen
24 mei 2024 om 20:59 Meestal zijn we tevreden, deze keer niet. Veel te weinig vlees en de shoarma was misschien wel dubbel gebakken, zwart aan de uiteinden en bijna niet door te bijten. Erg jammer. Eten moet fijn zijn en geen frustratie.
22 mei 2024 om 23:42 Heerlijk gegeten zoals altijd! En de bezorging, TOP! Altijd aardig en meestal heel snel!
21 mei 2024 om 22:17 goed eten en snelle bezorging
15 mei 2024 om 1:32 Had calzone besteld, het deeg was niet goed gaar. Nooit meer
5 mei 2024 om 19:51 Goed en op tijd, alleen niet zo heet, verder heerlijk
12 apr 2024 om 12:16 Het was heerlijk zoals altijd !
6 apr 2024 om 21:32 Lekker
10 mrt 2024 om 20:35 Smaakte erg lekker kort weg alles was top weet wel waar ik volgende keer weer waar ik moet bestellen
3 mrt 2024 om 20:54 Eten was goed en is op tijd bezorgd.