LUXOR GRILLROOM PIZZERIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luxor Grillroom Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 21:14 Het eten was helaas koud En wijnig eten voor 60 euro Ben gewend dat schotels groter waren dan wat ik heb gehad en aardappelen waren helenmaal los in de plastic tas gevallen jammer normaal nooit iets te klagen maarja
18 jan 2023 om 23:17 Deze keer perfect. Eten was goed warm en bezorging snel
18 jan 2023 om 10:44 Lekkerste kapsalon !!!!
10 jan 2023 om 0:43 Pizza’s smaakte naar zeep
23 dec 2022 om 5:48 Eten was niet heet en de bzorger liet het bij de deur staan toen ik zei ik kom eraan. Dat vond ik zeer onbeleefd. Dat kan echt niet
22 dec 2022 om 2:06 Veeeel te kleine portie voor een xxl kapsalon. Was gewoon een rond normaal bakje. Smaak was prima maar voor die prijs krijg je bij capsaloon wel 5x zoveel vlees. Als de porties groter waren zou ik 2x per week wel daar bestellen.
21 dec 2022 om 11:56 Food is not the cheapest but really tasty. Mixed grill was delicious
20 dec 2022 om 1:20 Iets besteld Iets anders gekregen
19 dec 2022 om 2:20 Frietpatat was koud. Shoarma lauw, 1 cola te weinig. Sausjes vergeten en het extra turkse broodje was net zo droog als mijn oma’s bovenlip.(en die is al 20 jaar dood)
15 dec 2022 om 20:32 Insect in eten. Gebeld hierover en wordt in je oor opgehangen
10 dec 2022 om 1:56 Pizza was heerlijk, bezorging snel. Wel vond ik het beleg op de pizza wat karig en het bakje saus voor 0,85 cent is echt te triest voor woorden. Bij shoarma pizza hoort sowieso saus en zat er dus niet bij.
25 nov 2022 om 8:57 fast delivery very NICE! food was really good but the size was decreased a lot.