LUXOR GRILLROOM PIZZERIA

LUXOR GRILLROOM PIZZERIA Luxor, de grillspecialist! 100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1088 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luxor Grillroom Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 1:18 Heerlijk en goed op temperatuur
11 mei 2022 om 8:18 Super lekker kapsalon met kipfilet Alleen mocht het wat warmer Voor de rest top
10 mei 2022 om 21:48 Lekkere shoarma zeker een aanrader
8 mei 2022 om 20:41 Was heerlijk
7 mei 2022 om 22:30 We hadden een kapsalon besteld gewoon te smerig voor woorden leeg gewoon op dat diepvries doner wat je koopt bij de super markt. En een schotel kipsate je krijgt een bakje met kip wat niet eens in stukjes is gesneden geen pita broodje bestel hier noo
2 mei 2022 om 18:59 Super lekker
1 mei 2022 om 23:14 Kipschotel is lekker. Kebab nooooooit meer. Het had een hele vieze smaak. Die heb ik moeten weggooien helaas. Bezorging was prima optijd.
27 apr 2022 om 20:10 Eten was Niet echt op een acceptabele temperatuur veel ui op de pizza tonno
23 apr 2022 om 21:08 Eten smaakte oke. Alleen de xxl kapsalon was een normale kapsalon niks xxl aan beetje jammer voor €12,70.
7 apr 2022 om 8:34 Eten was helemaal koud en er zat een stuk stof in mijn kapsalon. Waren drinken vergeten maar kwamen die een uur later wel netjes brengen.
5 apr 2022 om 20:01 Eten was echt lekker, maar de bezorging duurt echt veel te lang bijna twee uur wachten is niet best. De bezorger was wel vriendelijk
25 mrt 2022 om 23:46 VROEG OM KAPSALON MET KNOFLOOK EN SAMBAL KREEG ALLEEN KNOFLOOK, DAN BEL IK WILT NIEMAND ME SAMBAL KOMEN BRENGEN